رسول خطیبی سرمربی مس شد + عکس ساپینتو مهاجمانش را دوست ندارد! مهاجم مازاد پرسپولیس هیچ خواهانی ندارد! جایگاه عجیب رئال در میان پرخرج‌ترین باشگاه‌های اروپایی | ۱۷ تیم انگلیسی بالاتر از کهکشانی‌ها! آجورلو در آستانه بازگشت به مدیریت استقلال قایدی و آزمون به دنبال توپ طلای امارات + عکس مربی استقلالی در لیگ یک معاوضه حسینی و بیرانوند نقل و انتقالات را منفجر می‌کند واکنش باشگاه پرسپولیس به جدایی احتمالی دورسون آلگری: هدف میلان بازگشت به لیگ قهرمانان است فرشاد در خط پایان؛ احمدزاده شاگرد گل‌محمدی می‌شود؟ گزینه پرسپولیس سر از روسیه درآورد صعود ۳ پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی والیبال دلیل غیبت جلالی در ترکیب ساپینتو مشخص شد زمان اولین دادگاه دوومیدانی‌کاران خاطی در کره جنوبی مشخص شد رکورد سریع‌ترین برد لیگ ملت‌های والیبال برای ایران دورسون در آستانه جدایی از پرسپولیس فرامین چهارگانه برای تحول رئال مادرید دعوا بالا گرفت | سیدورف - ساپینتو؛ دو خط موازی در استقلال برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ مشخص شد
سرخط خبرها

دعوا بالا گرفت | سیدورف - ساپینتو؛ دو خط موازی در استقلال

  • کد خبر: ۳۴۶۴۷۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
دعوا بالا گرفت | سیدورف - ساپینتو؛ دو خط موازی در استقلال
برخی شواهد نشان می‌دهد که سیدورف، ناخواسته یا آگاهانه، به سدی در مسیر برنامه‌های ساپینتو تبدیل شده است.

در روز‌هایی که هواداران استقلال چشم‌انتظار خبر جذب بازیکنان جدید هستند و ریکاردو ساپینتو از سکوت و بی‌عملی مدیران باشگاه به ستوه آمده، یک پرسش مهم بیش از همیشه خودنمایی می‌کند: نقش کلارنس سیدورف دقیقاً در استقلال چیست؟ این ستاره سابق فوتبال جهان، با هزینه‌ای سنگین و وعده‌های پرطمطراق وارد ساختار استقلال شد؛ به‌عنوان مشاور فنی، سفیر برند و نقطه اتصال باشگاه به بازار جهانی. اما امروز که فصل نقل‌وانتقالات به نقطه بحرانی رسیده و ساپینتو عملاً بدون ابزار، باید تیمی برای فصل جدید ببندد، هیچ ردّپایی از حضور مؤثر سیدورف دیده نمی‌شود.

ساپینتو بار‌ها نارضایتی خود را از روند کند و بی‌حاصل نقل‌وانتقالات اعلام کرده است؛ از فهرستی که بی‌پاسخ مانده تا جلساتی که هرگز برگزار نشده‌اند. اما آنچه آزاردهنده‌تر است، عدم تعامل بین دو پرتغالی حاضر در ساختار فنی استقلال است. درحالی‌که انتظار می‌رفت سیدورف با تجربه بین‌المللی‌اش پشتیبان ساپینتو باشد، اکنون به نظر می‌رسد حتی رابطه کاری مؤثری بین این دو شکل نگرفته و نه‌تنها همکاری‌ای در کار نیست، بلکه برخی شواهد نشان می‌دهد که سیدورف، ناخواسته یا آگاهانه، به سدی در مسیر برنامه‌های ساپینتو بدل شده است.

جالب اینکه تنها تعریف‌هایی که تاکنون از حضور سیدورف شنیده شده، به «امور تشریفاتی»، «رسانه‌ای» و «جلسات با مقامات» مربوط می‌شود؛ درحالی‌که نه در انتخاب سرمربی نقش داشته، نه در سیاست‌های فنی باشگاه اثری از او دیده شده و نه حتی در خرید یا مذاکره با بازیکنان خارجی و ایرانی نقشی داشته است. باوجود این عملکرد مبهم، سؤال این است که هزینه سنگین جذب سیدورف دقیقاً برای چه پرداخت شده است؟

وقتی در باشگاهی بحران‌زده، بودجه صرف شخصیت‌های دکوراتیو می‌شود و فرصت‌های طلایی در نقل‌وانتقالات از دست می‌رود، نباید از نارضایتی سرمربی، اعتراض هواداران و نگرانی افکار عمومی تعجب کرد. سیدورف شاید نام بزرگی در فوتبال جهان باشد، اما در استقلال – تا این لحظه – نه یک یار، بلکه باری بر دوش باشگاه بوده است؛ باری که بخش عمده‌اش هم احتمالاً به جیب ایجنت‌ها و دلالان سرازیر شده است.

واقعیت این است که استقلال امروز به مدیر نیاز دارد، نه مجسمه؛ به برنامه‌ریز نیاز دارد، نه سفیر برند. اگر بناست این مسیر پر از هزینه و بی‌حاصل ادامه پیدا کند، شاید بهتر باشد پیش از آغاز فصل، درباره ترکیب مدیران و مشاوران باشگاه بازنگری اساسی صورت گیرد؛ چراکه هواداران دیگر حوصله تحمل اشتباهات پرخرج را ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->